Messuilla kevät, kasvit ja lannoitus mielessä

Helsingin kevät messuilla 4-7.4.19 Nekon osastolla juttua riitti kasveista ja lannoituksesta. Lean kanssa viikonloppuna heiluttiin osastolla ja hienoa oli kuulla kokemuksia muun muassa vesikasveista ja kiinanruusun kasvattamisesta. Molemmista aiheista on itsellä vain vähän kokemusta ja aina on mukava saada lisää tietoa itselle vieraammistakin aiheista.

Tieto Nekon lannoitteista oli kulkenut myös sukupolvelta toiselle, kun oppia kasvien kasvatukseen oli tullut aikoinaan äidiltä ja kokemusta eteenpäin vietiin jo toiselle sukupolvelle ja jatkoa kuulemma seuraa 😊 Nekon kasviravinnettahan on valmistettu vuodesta 1962!

Ruusu ja kehäkukkavoidetta kävi moni kokeilemassa ja hurmaantumassa näiden voiteiden ihanaan tuoksuun! Ruusuinen olo oli sitten koko päivän.

Voiteet ovat kotimaista luomukosmetiikka, jotka valmistetaan käsityönä puhtaista raaka-aineista. Lisätietoa näistä voiteista Nekon sivuilta.

Luonnonmukaiset lannoitteet kasvattavat suosiotaan ja niistä puhuttiinkin paljon. Lannoitteita Nekolla on niin kotipuutarhan kuin ammattiviljelijöidenkin tarpeisiin. Boorin, mangaanin ja myös muihin hivenravinne puutoksiin löytyy lannoitteet, joista tarkemmin tietoa tästä. Ja aina voi soittaa tai lähettää sähköpostia Nekolle, jos jokin lannoitukseen liittyvä asia askarruttaa.

Kevätruiskutus on tähän aikaan monella mielessä ja Sari onkin kirjoittanut aiheesta Nekon blogissa.

Itsellä messuilla kiertely jäi vähiin, mutta vähän kerkesin pyörähtää myös muilla osastoilla. Hyönteishotelleja näki monessa paikassa ja tässä näytettä miten Keudan osastolla oli hyönteishotellit esillä.

Tulppaanit ja pelargonit kiinnostivat erityisesti, ihania värejä ja hyvää mieltä tarttui taas messuilta mukaan.

Kiitos Teille kaikille, jotka kävitte Nekon osastolla ja nähdään toivottavasti viimeistään Lepaalla 15-17.8.2019!

Terveisin Miia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *