Pidennä leikkoruusujen kestoa

Näin kevään juhlien aikaan on hyvä varata kotiin  jo ennakolta leikkokukkavirkistettä . Se pidentää ruusujen ja muidenkin maljakkokukkien kestävyyttä selvästi. Eikä silloin majakkovettä tarvitse vaihtaa niin usein 🙂0 Ruusut ja leikkokukat kestää pidempään Neko Leikkokukkavirkisteellä, Ruusukimppu maljakossa

Eli puhtaaseen maljakkoon laitetaan Neko Leikkovirkistettä 2 korkillista puoleen litraan vettä. Kukkien varsiin viilletään uudet vinot imupinnat ja kimppu asetellaan maljakkoon.

Saas nähdä, kauanko nämä ruusut kestävät. Näyttävät kyllä tosi hyviltä 🙂

Hyvää alkavaa kesää!

Terkuin Sari

Yksi ajatus koskien aihetta “Pidennä leikkoruusujen kestoa”

  1. Sain vinkin ystävältäni, joka ostaa aina viikonlopuksi kimpun leikkokukkia. Ruusut hän laittaa heti kuumaan veteen Neko Leikkovirkisteen kera ja lisää tämän jälkeen vain vettä tarvittaessa. Kestävät näin hoidettuna pitkälle seuraavaa viikkoa, hänen mukaansa välillä ihan liiankin kauan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *