Nekon desinfiointituotteet

Desinfiointituotteet ovat olleet tänä vuonna isossa asemassa kotona ja työpaikoilla. Desinfiointiaineiden käyttömukavuus on myös huomion arvoinen asia. Siivous ja desinfiointi sujuu nopeasti ja helposti hyvillä tuotteilla. Esittelenkin teille nyt ahkerasti käyttämäni Neko käsidesin ja pintojen desinfiointiin tarkoitetun Neko desi suihkeen. Molemmilla tuotteilla on myös avainlippu.

Neko käsidesi on käyttövalmis desinfioiva etanolipohjainen käsihuuhde. Ainetta annostellaan käsiin reilusti niin, että kädet kastuvat kunnolla. Käsiä hierotaan yhteen, jotta aine levittyy kaikkialla sormien välejä myöten. Käsihuuhde kuivuu nopeasti eikä haise voimakkaalle, mutta puhdistaa kädet nopeasti ja tehokkaasti mikrobeista. Käsidesi sisältää myös käsien ihoa kosteuttavaa glyserolia.

Annostele Neko käsidesiä reilusti käsiin (n. 5ml).
Hiero käsiä yhteen niin, että aine levittyy kaikkialle.
Käsihuuhde kuivuu nopeasti noin 20 sekunnissa.

Pintojen desinfiointiin tarkoitettu Neko desi soveltuu kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille. Aine suihkutetaan pinnalle ja pyyhitään siivous- tai kertakäyttöliinalla kuivaksi. Neko desiä ei tarvitse laimentaa eikä huuhdella erikseen pois, joten desinfiointi käy nopeasti ja helposti. Neko Desillä desinfioin kotona ja töissä mm. tasot, kahvat, työvälineet sekä näppäimistöt.

Tasainen suihku helpottaa aineen levitystä.

Olen käyttänyt desinfiointiaineita työssäni aina paljon ja olen ollut näihin molempiin tuotteisiin todella tyytyväinen. Tuotteiden nopea kuivuminen ja mieto haju tekevät käytöstä todella miellyttävää. Onko Nekon desinfiointituotteet jo sinulle tuttuja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *