Nikkaroi lasten puinen lumiaura pihaleikkeihin

Nekossa tuli ajatus itse nikkaroidusta lasten lumiaurasta. Itse en muista, että minulla olisi tuollainen ollut, mutta innostuin heti kun minulle maalailtiin mielikuvia lapsuudesta, isän kanssa yhdessä nikkaroinnista, kirpeistä talvipäivistä, punaisista poskista, talvileikkien riemuista, iloa, naurua, hyvää mieltä…  


Innostuksesta toteutukseen ja vanha trukkilava pihan perältä sai uuden elämän.

lasten lumiaura trukkilavasta

Kierrätysmateriaalista syntyi aura, kun lavasta käytettiin uudestaan naulatkin ja vetonarun lenkiksi löytyi vanhasta ikkunasta koukku 🙂

yhdessä tekemisen riemua, lasten lumiaura
Työkaveri kerkesi jo vähän kyllästyä koko projektiin haukottelusta ja venyttelyistä päätellen 🙂


Innostuin aiheesta niin paljon, että tein itsellekin tällaisen, mutta Nekolla tehty kuvattiin vaihe vaiheelta ja siitä koostettiin oikein video. Katso lumiauran syntymisen vaiheet ja lopputulos tästä.

Lasten lumiaura itse tehden neko

Vaikka ei tuntisi olevansa puutyölahjakkuus niin tämä kyllä syntyy kaikilta. Nikkarointiin voi ottaa lapset mukaan ja viettää hauskan iltapäivän yhdessä. Vaikka kyseessä on lasten leikkeihin tarkoitettu vekotin, niin toimi se ihan hyvin omalla pihakäytävälläkin pakkaslumella. Eipä tarvinnut kolata, kun köpöttelin auraa perässä vetäen postilaatikolle ja takaisin.

lasten lumiaura toimii


Kokeilussa syntyi erilaisia auroja ja yksi sai painoksi kyytiin Nekon matokakkaakin 🙂

Muistatko sinä leikkineesti tällaisella? Nautitaan talven riemuista!

Terveisin Miia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *