Lepaalla myynnissä Neko uutuustuotteet

Parin viikon päästä on perinteinen puutarhanäyttely Lepaa 2016. Siellä on myös Neko omalla osastollaan mukana. Heillä on myynnissä suositut uutuustuoteet, kuten Neko Merilevärouhe. Se käy hyvin esim. nurmikon luonnonmukaiseen syyslannoitukseen.

00 Lepaa ja Neko, Neko Merilevärouhe ja Merileväuute

Lepaalla on paljon muutakin nähtävää harrastelijoille.  Puitteet ovat huikeat, sillä Lepaa on vanha puutarhaoppilaitos upeine puistoineen ja rakennuksineen.

Ohjelmaakin Lepaalla on paljon, kuten esimerkiksi pönttöjen rakentelua perhosille, siileille, lepakoille ja linnuille. Alueelle on myös tehty hyönteishotelli rakennuslavoista.

Villivihanneksien käytöstä on esittelyä ja voi osallistua opastetulle kierrokselle. Villiyrtteilyhän on nyt niin suosittua. Lepaalla voi myös maistaa syötäviä hyönteisiä, ken uskaltaa. Lisäksi luomusta on paljon erilaista ohjelmaa ja tietoa tarjolla. Lisää infoa www.lepaa.fi

Lepaa 2016 -näyttely on to-la 11.-13.8.2016

00 Lepaa ja Neko, Vihannesnäytemaa

Vihannesnäytemaalla on erikoisuuksiakin, ja kasveissa on nimilaput. Kuusiaidan edessä kasvoi viime vuonna maissia.

00 Lepaa ja Neko, Fleuroselect-ryhmäkasvien näyttelyalue

Alueella on myös hyviksi todettujen ja palkittujen Fleuroselect-ryhmäkasvien näytemaa. Ja jos haluaa tietää lisää näistä kukista, niin kannattaa mennä opastetulle kierrokselle. Ja kamera kannattaa ottaa mukaan!

00 Lepaa ja Neko, Ryhmäkasvien näyttely

Lisää ryhmäkasveja eli kesä- ja syyskukkia löytyy toisestakin näyttelystä. Sinne on koottu uutuuksia ja trendikasveja. Saa nähdä, onko siellä pelargoneja, mitkä nyt ovat tosi suosittuja. Kuulin jo että, ainakin syysraparperi, paljon minttuja ja erilaisia petunioita olisi tulossa näytille. Tätä näyttelyä itse odotan eniten 🙂

00 Lepaa ja Neko, Koneiden näyttelyalue

Jos haluaa nähdä ja tutustua erilaisiin puutarhakoneisiin, niin Lepaa on loisto paikka juuri siihen. Myös saksia ja muita puutarhatyökaluja on näytteillä. Ja osastoilla on paikalla ihmiset, jotka tietävät tuotteista. Eli se kannattaa hyödyntää, ja rohkeasti mennä juttelemaan.

 

Toki Lepaa 2016 näyttelyssä on myös osastoja, joista voi ostaa kasveja. Kuulemma esim. Tommolan tila tuo myyntiin perennoja.  Lepaan oppilaskunta pitää kasvihuoneessa kasvimyyntiä ja Taimistolla on myynnissä puita, pensaita ja perennoja. Lisäksi monet ostavat Lepaalta hanskoja ja kenkiä, onhan näyttely ammattilaisille.

Saa nähdä, mitä muuta jännää tänä vuonna on tarjolla. Olen itse menossa Lepaalle heti torstaina. Jos tunnistat, niin nykäise hihasta!

Lepaa 2016 -näyttely on to-la 11.-13.8.2016

Kesäterveisin Sari

Ps. Kuvat ovat viime vuoden Lepaa 2015 -näyttelystä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *